WOONGELUK IN BELGIË

powered by Hebelhuis

Notaris in BelgIË

NOTARIS Frank Liesse

Heb je voor jou en je gezin het huis van je dromen gevonden? Proficiat!
Zo’n aankoop heeft belangrijke financiële en juridische gevolgen voor een groot stuk van je leven. Een huis kopen in België is bovendien omgeven met andere juridische en financiële regels dan in Nederland. Een andere wetgeving en andere fiscale regels.

Juist daarom is de tussenkomst van de notaris als ervaren deskundige onmisbaar. Notaris Frank Liesse van notariskantoor Celis, Celis & Liesse te Antwerpen zal zorgdragen voor een adequaat advies en juiste begeleiding in de te volgen stappen bij de aankoop van je nieuwe Hebelhuis. Hierbij hoort een eerste kennismaking en de juiste uitleg van de procedures die er in België formeel gehandhaafd worden bij de aankoop van een nieuwe woning.

Hij kan je wijzen op de belangrijkste bepalingen en je rechten en plichten in de aan- en verkoopbelofte die je ondertekent als eerste stap op weg naar de uiteindelijke notariële akte van levering bij de overdracht van de nieuwe woning.

GESTAPELD WOONGELUK

powered by Hebelhuis

powered by Hebelhuis
powered by Hebelhuis

Financieel technische & fiscale emigratie

A&B-Vandelanotte accountants wijst u de weg in uw fiscale en financieel-technische emigratie

Als u verhuist over de grens gelden er andere fiscale en financiële verplichtingen en regels. U woont straks wellicht maar op relatief korte afstand van uw oorspronkelijke woon – en/of werkplek, maar toch zijn er verschillen. Om u wegwijs te maken in de Belgische fiscale en financieel juridische wetgeving zullen wij u adviseren en begeleiden in uw ‘administratieve’ verhuizing. Frank Wielandts is bestuurder van het A&B-Vandelanotte accountants.

Het kantoor is gevestigd in het Centrum van Brecht, niet ver van de Nederlandse grens. Vorig jaar is A&B kantoor deel gaan uitmaken van de groep Vandelanotte. Vandelanotte werd in 1948 opgericht door Roger Vandelanotte en is inmiddels uitgegroeid tot een top 10 accountants- en auditkantoor in België. Zo zijn er meer dan 440 medewerkers verspreid over 13 vestigingen. Bij ons vindt u niet enkel accountants en revisoren om u bij uw boekhoudkundige verplichtingen te adviseren, maar ook fiscale, economische, juridische en sociale experten.
Dankzij een gerichte communicatie en een sterk persoonlijk contact zorgen wij samen met u voor de meest optimale oplossing in uw situatie.

Hypotheekadvies

Wij zijn vooral hypotheek.experten

Toekomstige huiseigenaars helpen om de juiste lening te kiezen, dat is onze missie.

Hypotheek.winkel wil koppels, gezinnen, samenwonenden en alleenstaanden in elke levensfase gratis begeleiden tijdens de aanschaf van een woning. Want een woning kopen is veel beslissingen maken. Soms over grote bedragen, maar vaak ook over kleine letters en hun gevolgen op lange termijn.

Hoe doen wij dat?

Bij hypotheek.winkel loodsen we je als goede coach door het brede aanbod aan hypothecaire leningen en bekijken we al jouw mogelijkheden nadat we eerst helemaal jouw situatie, jouw specifieke project en wensen in kaart hebben gebracht door aandachtig naar je te luisteren.
Zo vergelijken we transparant prijzen, gemak, voorwaarden en producten van elke bank van het land.We helpen je daaruit te kiezen en geven uitleg over de gevolgen van elke keuze.Want de beste hypothecaire lening bestaat niet uitsluitend uit de beste rentevoet, maar wel uit het beste totaalpakket op jouw maat.

Interessant voor jou?

Onder onze begeleiding hoef je dus vooral niet zelf de omslachtige en vervelende procedures van meerder bankbezoeken te doorlopen. Want onze hypotheek.expert begeleidt je doorheen dat complexe overzicht, vergelijkt en stelt je één of meerdere kredietverleners voor die het beste bij jouw profiel en bij je project passen, evenals met je verwachtingen en doelen. Bovendien zijn wij niet verbonden aan kredietverstrekkers en dienen we uitsluitende de belangen van onze klant, jouw belangen dus. Daarom ben je er bij ons zeker van dat je de beste deal krijgt.

Verzekeringen

KBC Verzekeringen Assuri staat voor je klaar!

KBC Verzekeringen Assuri biedt verzekeringen aan op maat van elke klant voor zowel particulieren, vrije beroepen, zelfstandigen en ondernemingen. Bij KBC Verzekeringen Assuri kan je rekenen op een snelle schadeafhandeling en persoonlijk advies, op de momenten waarop het telt. Snelheid, bereikbaarheid en betrouwbaarheid staan hierbij centraal.

Dankzij KBC Verzekeringen Assuri regel je je verzekeringen bovendien waar en wanneer je wil: in één van de agentschappen of thuis op je computer, onderweg met je smartphone, tablet of laptop. Waar dan ook, KBC Verzekeringen Assuri staat altijd voor je klaar! De verzekeringssector zit de laatste jaren in een echte stroomversnelling. Verzekeren wordt alsmaar complexer. Dat vraagt om een constante specialisatie.

Zo ontstond midden 2019 KBC Verzekeringen Assuri uit de fusie van Centrass (Heist-op-den-Berg) en MMV Verzekeringen (Herentals en Noorderwijk). Naast een uitstekende service, een persoonlijke en professionele aanpak en een optimale bereikbaarheid, is KBC Verzekeringen Assuri dankzij de schaalvergroting ook klaar voor een innovatieve digitale toekomst.

Interieur ontwerp

WIJ VORMEN EEN THUIS EN EEN THUIS VORMT ONS, ZORG DAT HET KLOPT!

Dat is waar wij van LEN Interieur voor staan. Wij willen uw interieur met liefde zo vormgeven dat het naadloos aansluit op uw stijl en wensen. Dit doen we in nauw overleg en altijd met die persoonlijke touch die het tot úw interieur maakt. Met de expertise, visie en inspiratie van LEN gebeuren er mooie dingen.

Hoe wij dat doen?

Dit kan op verschillende manieren tot stand komen. Wij werken eerst een ontwerp uit middels 2D / 3D tekeningen en maken een moodboard om de juiste sfeer op te stellen. Daarvan uit kunnen we de diverse plannen verder uitwerken. Denk hierbij aan; keuken & sanitair uitzoeken, vloeren & plinten keuze, kleuradvies, stofferingsplan, lampen voorstel, meubelplan of samen met de klant op pad om de meubels uit te zoeken en tenslotte de styling.

Mogen wij uw nieuwe huis tot een echt thuis helpen maken?
Ontmoet onze Interieurontwerpers en styling experts;

Lenneke Kuijken, Babs Hermans & Susan Louwers

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Blijf op de
hoogte van de
laatste
ontwikkelingen