INVESTEREN IN HEBELHUIS

powered by Hebelhuis

INVESTEREN IN HEBELHUIS

powered by Hebelhuis

Hebelhuis (de onderneming) is actief is in de huizenmarkt. Door middel van het gebruik maken van volledig massieve – en gewapende systeem wandelementen van cellenbeton bouwt de onderneming geprefabriceerde, duurzame, CO2-neutrale zogenaamde 2-onder-1-kap eengezinswoningen van 100% ecologisch afbreekbare bouwmaterialen. Hierdoor werkt zij niet alleen kosteneffectief, maar boekt zij ook veel ‘bouwtijdwinst’.

Hebelhuis richt zich binnen de huizenmarkt op de Nederlands Brabantse zogenaamde ‘doorstromer’ (naar het tweede of derde huis), woonachtig in Midden – Noord Brabant binnen 30 km van de Belgische grens. Deze ziet zich in eigen land geconfronteerd met recordhoge koopprijzen, een grote terugval in het woningaanbod, een stagnerende nieuwbouwmarkt, een forse stijging van de energiekosten en een hoge kostprijs van de transitie naar het verplicht ‘aardgasvrij’ maken van de woning vóór 2050. Ook gezinnen in het Belgisch stedelijk gebied zijn steeds meer op zoek naar een betaalbare en “groene” woning buiten de stad, waar bouwgronden van een ruime oppervlakte inmiddels erg duur zijn geworden.

De onderneming werft investeerders die door Hebelhuis geselecteerde gronden aankopen in het Belgische grensgebied van Noord Oost Antwerpen. De investeerder verleent, als eigenaar van de grond, daarvoor recht van opstal aan de onderneming en stelt daarnaast de grond als onderpand beschikbaar ter zekerheid voor het verkrijgen van een financiering voor de bouwkosten. Hiervoor ontvangt de investeerder een rentevergoeding over netto koopsom vanaf de aankoopdatum tot aan de datum van verkoop van de kant en klare woning en daarnaast worden de kosten koper volledig vergoed. Hebelhuis biedt de woningen via de makelaar ‘turnkey’ aan en levert middels een driepartijenovereenkomst aan de koper.

Bij gerichte interesse is er op aanvraag een informatiememorandum beschikbaar.

Bij gerichte interesse is er op aanvraag een informatiememorandum beschikbaar.

CONTACT

Wil je meer weten over onze projecten? Wij vertellen je graag meer.
Neem contact op met ons via het contactformulier

CONTACT

Wil je meer weten over onze projecten? Wij vertellen je graag meer.
Neem contact op met een van de projectontwikkelaars via het contactformulier.