GROEN WOONGELUK

powered by Hebelhuis

GROEN WOONGELUK

powered by Hebelhuis

Het energielabel voor woningen biedt een snelle indicatie van de energieprestatie van een woning. Met een energielabel kunnen je in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is. Uw aanstaande woning voldoet aan de meest energiezuinige norm en ontvangt een energielabel A++++.

100% aardgasvrij

Verder wordt elk Hebelhuis standaard voorzien van HR++ glas, een lucht water warmtepomp met vloerverwarming en zonnepanelen. Door dit alles is de woning 100% energieneutraal en 100% aardgasvrij.

Dat betekent een minimale energierekening, meer wooncomfort en geen CO2-uitstoot, dus gunstiger en beter voor het milieu.Een Hebelhuis heeft een E peil* 0. Bovendien voldoet een Hebelhuis aan de Belgische fiscale gunstmaatregel van de E-10 norm waardoor er 100% korting op onroerende voorheffing (voor nieuwbouwwoningen) is gedurende 5 jaar en dat is dan weer gunstig voor je portemonnee!

*De energieprestaties (E peil , kWh/(m2 jaar)) zijn bepaald via een theoretische berekening op basis van een standaardklimaat en een standaardgebruik. Ze houden geen rekening met het gedrag en het werkelijke energieverbruik van de bewoners.

100% recycleerbaar

Een Hebelhuis bestaat uit cellenbeton dat wereldwijd gekend is als ecologisch bouwmateriaal en 100% recycleerbaar is. Voor de productie van cellenbeton en kalkzandsteen zijn er weinig grondstoffen nodig. De basis is water, kalk en zand, wat overvloedig in de natuur te vinden is. Bovendien wordt er tijdens de productieprocessen 60 tot 70% minder energie verbruikt dan bij de aanmaak van andere bouwmaterialen. Alle afval van cellenbeton wordt gerecycleerd en hergebruikt in de fabriek. Dit wordt vermaalt en als vervanging van zand gebruikt. Ook gesorteerd bouwafval vindt zijn weg naar afgeleide producten. Op deze manier draagt u samen met ons bij aan een circulaire economie.

positief effect op onze gezondheid

Gezond wonen is een essentiële behoefte waar mensen zich steeds meer bewust van worden en die steeds meer de wijze van bouwen van een woning beïnvloedt. ‘Eigentijds Woongeluk’ betekent daarom voor ons ook leven in een gezonde omgeving. Gezond leven start immers bij een gezonde woon- en werkomgeving.

Op veel fronten in het leven worden we blootgesteld aan een hoog niveau van invloeden die onze gezondheid in gevaar brengen. Er is een groot verlangen naar bescherming, rust en privacy in de woonomgeving. Een gezond huis moet passen bij zowel de bewoners als de natuur.

Daarnaast is gezondheidsvriendelijk bouwen in veel gevallen gelijk te stellen aan milieuvriendelijk en energiebesparend bouwen.De factoren die zorgen voor een positief effect op onze gezondheid zijn: een goed binnenklimaat, een rustige omgeving afgeschermd van lawaai van buitenaf, onreine lucht, hoge concentraties vervuilende stoffen, bescherming tegen elektromagnetische stralingen en het gebruik van bouwmaterialen zonder chemische toevoegingen.

Bij de producten die wij bij de bouw van een Hebelhuis gebruiken, kan u al deze factoren afvinken. Uw Hebelhuis biedt bescherming, rust en een aangenaam binnenklimaat en voegt daar met het vaste dak een plus aan toe.

Iedereen wil gezond en in harmonie met de natuur leven. Wie kiest voor een Hebelhuis kan zich tenslotte terugtrekken in zijn eigen persoonlijke oase van welzijn.

Blijf op de
hoogte van de
laatste
ontwikkelingen