DE BOUW IS GESTART!

powered by Hebelhuis

DE BOUW IS GESTART!

In het Nonnenbos te Weelde/ Ravels zijn we gestart met de bouw van de eerste fase. Op dit moment is de ruwbouw al voor de helft gereed.

De eengezinswoningen die Hebelhuis bouwt zijn Groen, Ruim en Betaalbaar. Er zijn nog diverse woningen beschikbaar waarvan twee woningen in de eerste fase 1A. Alle woningen komen door hun opzet en ligging tegemoet aan de grote behoefte naar betaalbare, aardgasvrije, energie-neutrale, ruime eengezinswoningen met minimaal 4-5 slaapkamers. Door de speciaal geselecteerde bouwlocaties beschikken zij bovendien allen over een voldoende grote eigen tuin.

50% VAN DE EERSTE FASE IS INMIDDELS VERKOCHT!

Bekijk hier het actuele aanbod. Heeft u interesse? Neem dan contact op met één van de makelaars of meld u aan voor de informatiedag en een bezoek op de bouwlocatie van dit unieke, rustig – en groen gelegen project op een steenworp afstand van de Nederlands/ Belgische grens op zondagochtend 7 mei a.s.

INFORMATIEDAG EN BEZOEK BOUWLOCATIE

Bent u nieuwsgierig geworden? Wilt u graag uitgebreid geïnformeerd worden en een kijkje nemen bij de woningen in aanbouw? Vul dan hieronder uw gegevens in en ontvang van ons een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst: “Nonnenbos, een leven in Weelde” op zondagochtend 7 mei a.s. vanaf 10:00 uur in “Het Spoorhuis” te Baarle-Nassau.

INSCHRIJVEN

INSCHRIJVEN