BETAALBAAR WOONGELUK

powered by Hebelhuis

BETAALBAAR WOONGELUK

powered by Hebelhuis

Om nog te kunnen profiteren van hun overwaarde en de lage rente wil bijna een kwart van de doorstromers, op zoek naar een nieuwe woning, binnen twee jaar verhuizen. Echter zien zij hun plannen in Nederland door de oververhitte woningmarkt in het water vallen. Hierdoor zit de Nederlandse huizenmarkt op slot. Ook gezinnen in het Belgisch stedelijk gebied zijn steeds meer op zoek naar een betaalbare en “groene” woning buiten de stad, waar bouwgronden van een ruime oppervlakte inmiddels erg duur zijn geworden.

De doorstromers vissen inmiddels voor een groot deel uit dezelfde vijver als starters. Als we kijken naar het zoekgedrag van de koper blijkt dat een grote groep kopers zoekt op een koopprijs tussen de €400 k en €500 k. terwijl het aanbod in uitgerekend deze prijsklasse het geringst is. Eind vorig jaar waren er bijvoorbeeld in Midden -Noord Brabant minder dan 70 zogenaamde 2-onder-1-kap woningen te koop. Het merendeel hiervan ligt bovendien in vraagprijs boven die prijsklasse.

Betaalbare koopprijs voor uw woning

powered by Hebelhuis

Een Hebelhuis kent door zijn Groene eigenschappen lage energiekosten en voldoet aan de Belgische fiscale gunstmaatregel van de E-10 norm waardoor er gedurende 5 jaar 100% korting op onroerende voorheffing is.

Eigentijds woongeluk begint volgens ons, naast lage energiekosten, met een betaalbare koopprijs voor uw woning. Ruimte om te leven omvat ook financiële ruimte. Een gevoel van vrijheid en zorgeloosheid bepaalt immers voor een groot gedeelte uw woongeluk.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

eigentijds woongeluk